Olin eilen saanut postia say-enkeliltä Lumikilta Hymy Multa oli jäänyt saamatta helmikuun2. ja maaliskuun1. lähetys niin tämä oli nyt sitten sellainen "lohdutuspaketti". Paketti sisälsi:

-pussillinen eri värisiä ja muotoisia paljetteja

-kaksi servettiä, toisessa leppis istumassa kukan päällä ja toisessa Nalle Puh, Tiikeri, Ihaa ja Nasu

-Kuviopapereita (vai millä nimellä niitä nyt tykkää kutsuakaan)

-paljon tarroja: kirjaimia, puisia kissoja yms...

-Nalle Puh -kortti

Kiitos paljon Lumikki! Paketti on oikein mieluinen Hymy Tykkään kaikista tosi paljon, varsinkin serveteistä ja paljeteista!

 

Oma sayni putosi ringistä. Ihmettelen kyllä miksi lähtee mukaan, jos ei pysty hoitamaan osuuttaan. On tietenkin eri asia, jos vaikka joutuu odottamatta sairaalaan niin sieltä voi olla vaikeaa lähettää mitään. Itsellänikin on ollut ringin aikana ainakin yksi ellei kaksikin koeviikkoa ja yhteen aikaan hyppäsin pulssissa parhaillaan viitenä arkipäivänä peräkkäin kaikenlaisissa tutkimuksissa. Tähän sitten vielä päälle koulu ja läksyt, joita lukiosta todellakin tulee ja paljon. Kun ostin useamman lähetyksen jutut yhdellä kerralla ei tarvinnut lähteä niin usein kaupunkiinkaan johon olisi mennyt enemmän aikaa. Mielestäni muuttokaan ei tule niin nopeasti eteen tai vie niin paljon aikaa ettei missään välissä ehtisi.