Ajattelin pistää tänne muutaman kuvan joululahjoista joita olen tehnyt. Tämä ensimmäinen meni äidilleni, korulippaaksi ajattelin mutta käyttököön miten itse tykkää. Maalasin valmiin laatikon hopean värisellä akryylimaalilla ja kiinnitin servetistä leikatun enkelin kuvan liimalakalla. Isoäitini sai samanlaisen, kuvassa kylläkin jotain pieniä eroja. Kummastakin rasiasta löytyi vaijerikaulakoru ja korvikset, omaa tuotantoa nekin :)

Isälleni tein viinilasin merkkausrenkaita. Renkaat ostin valmiina, mutta nuo koristukset olen tehnyt itse. Yhteensä näitä on kymmenen, kaikki eri värisiä. Ajattelin ensin että teen täyden tusinan, mutta ei meillä taida olla niin paljon viinilasejakaan :D Renkaille tein vielä laatikon jonka maalasin samaisella akryylimaalilla kuin tuon lippaan, ja kiinnitin servettitekniikalla tuon kirjoituksen näköisen töherryksen sekä liimasin joskus monia vuosia sitten tanskasta keräämiäni pieniä simpukoita. Vai onko ne näkinkenkiä..?

Pikkusiskolle tein tällaisen rasian, aika yksinkertainen, maalasin (taas) sen hopean väriseksi ja liimasin tuollaista valkoista paperia ja vaaleanpunaisisa kangasruusuja. Rasian sisältä löytyi vaaleanpunainen kaulakoru jonka lukossa oli enkeli.

Veljelleni tein karkkikuusen, se on tosin jo ihan paljas enkä ehtinyt ottaa kuvaa ennen :D Kiitokset kivasta kuusi-ideasta Sarille